• Odla champinjoner hemma med Svamplådan
Garanterad skörd!

Uppdaterad grafisk profil

|9/01, 2024

Ny design, samma högkvalitativa svamplådor!  

Förändringens vindar blåser över Svamplådan, och hösten har varit en intensiv period för att skapa en spännande ny grafisk profil. Som en del av denna förvandling håller vi på att uppdatera vår webbplats för att bättre spegla den nya estetiken och förmedla vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet.

Under de senaste månaderna har vårt team arbetat otroligt hårt med att forma en ny grafisk profil som representerar våra värderingar och vår vision för framtiden. Detta arbete har omfattat allt från färgpaletter och typsnitt till bildspråk och logotypdesign. Resultatet är en modern och fräsch identitet som vi är stolta över att dela med världen.

Webbsidan

Vår webbplats är hjärtat i vår digitala närvaro, och den får nu en ansiktslyftning för att återspegla den nya grafiska profilen. Detta innebär inte bara en visuell förändring utan också en förbättring av användarupplevelsen för våra besökare och kunder. Vi tycker det är otroligt roligt och spännande att dela den uppdaterade webbplatsen med er alla!

Förpackningsförändringar

Ni kanske märker att våra svamplådor fortfarande bär den äldre logotypen på förpackningen. Oroa er inte! Vi planerar att successivt övergå till den nya förpackningsdesignen som är i linje med vår nya grafiska profil. Under denna övergångsperiod kommer ni att se både den gamla och den nya designen, men vi strävar efter att fullständigt implementera den nya stilen på våra förpackningar inom en snar framtid.

Vår resa framåt

Denna uppdatering är ett steg framåt i vår resa. Vi fortsätter att förnya och förbättra oss för att möta era förväntningar och behov på bästa möjliga sätt. Er feedback är värdefull för oss, och vi ser fram emot att höra era tankar om den nya identiteten och uppdateringarna.

Tack för ert fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans ser vi fram emot en spännande framtid med Svamplådan!

Med vänliga hälsningar,

Svamplådan-teamet