• Odla champinjoner hemma med Svamplådan
Garanterad skörd!

För företag

En perfekt present till medarbetare och kunder

Är du företagare och funderar på vad du ska ge din personal i julklapp? Eller vill du ge något speciellt till dina kunder och ge en personlig hälsning? Kontakta Caroline så diskuterar vi pris vid beställning av flertalet odlingslådor.

"Svamplådan, vilken grej! Denna underbara "uppfinning" förhöjde inte bara vår matlagning, mättade våra magar, retade våra smaklökar utan bidrog också till spänning i vardagen: var där några svampar som tittat upp under natten? En rakt igenom smart och hållbar produkt, som rekommenderas varmt!"

Henrik Möller, Bygg och Upphandlingschef på Vätterhem, Jönköping

”Verkligen jättekul att Svamplådan kontaktade oss på Envigo inför kommande julklappsutdelning! Svamplådan blev en mycket uppskattad present som även utvecklade sig till en intern ”tävling” kring vem som lyckades odla flest och störst champinjoner. Många goda middagsbilder och tips erhölls även mellan kollegor. En rolig och miljövänlig julklapp!”

Linnea Andersson, konsultchef, Envigo AB

”Svamplådan blev en omtyckt julklapp av våra anställda. Vi har skördat och vilka matiga svampar, de har sådan härlig konsistens och är riktigt goda. Vi valde skogschampinjon vilket var kul eftersom det är lite mer ovanligt att man handlar dessa i affären. Har lagat både pasta, pizza och bara stekt dem, lika gott vilket som. Har även fryst in några. Kul att laga på det man själv odlat.”

Susanne Göransson, Gebo Snickerier AB

Beställ svamplådor

Kontakta oss för att beställa svamplådor till ditt företag.