• Odla champinjoner hemma med Svamplådan
Garanterad skörd!

Om oss

   

Svamplådan produceras och säljs av familjen Davidsson på Skrivargården. Gårdens huvudsakliga produktion är ekologisk växtodling men champinjoner har funnits med som produktionsgren ända sedan 80-talet då Anders och Mita började odla champinjoner för att komplettera växtodlingen. 

Nu är det dottern Caroline och hennes man Johan som driver gården och Svamplådan. Champinjonodlingen sköts fortfarande av Anders. Den kunskap och erfarenhet som finns i och med Anders närvaro är ovärderlig. Både Anders och Caroline har hämtat mycket kunskap och gått kurser i svampodling i Nederländerna som är ett center för champinjonodling i Europa. 

Vi i familjen brinner för champinjonodling och vill gärna dela med oss av odlingsglädjen. Därför bistår vi gärna med odlingslådor till förskolor och skolor för att de ska kunna använda odlingen i sin undervisning. Hör gärna av er till oss om ni vill beställa lådor till utbildningsverksamhet så finner vi en bra överenskommelse. 

Genom vårt företagande stödjer vi Aktiv Skola samt Vi-skogen eftersom vi vill vara med och bidra till den goda utvecklingen i samhället.