Svamplådan

Svamplåda bruna champinjoner

Skogschampinjonerna har karaktäristisk smak och är vackra som dekoration i sallader och pajer. Kom igång med din egen svampodling med Svamplådan.


Vår produktionssäsong sträcker sig från september till maj. Under sommaren trivs inte svampodlingar i hemmamiljö.

 


Skogschampinjonerna har karaktäristisk smak och är vackra som dekoration i sallader och pajer. Den bruna champinjonen är något mer smakintensiv än den vita. Den är god att äta som den är eller helt enkelt steka i smör och lägga på en toast, där kommer dess unika smak till sin rätta! Med Svamplådan kommer du igång och odlar dina egna skogschampinjoner hemma.

Instruktioner följer med lådan och det finns även här på hemsidan. Det går dessutom alltid att kontakta oss om du har särskilda önskemål eller frågor kring odlingen. Vi lämnar alltid skördegaranti!

Den stora lådan ger en skörd på minst 1 kg under 2-3 skördar. Storleken på lådan är 40 cm lång, 27 cm bred, 30 cm hög och den väger ca 10kg.

Fri frakt vid beställningar av 4 svamplådor eller fler.
Recensera produkt

Odla champinjoner hemma med Svamplådan

Med Svamplådan kan du enkelt odla svamp när du vill och var du vill, oavsett om du har tillgång till trädgårdsland eller balkong. Det tar ca 3 veckor innan du kan skörda dina första hemmaodlade svampar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Svea Payment with Swish

© 2024 Odla champinjoner hemma med Svamplådan